Hvordan slipper vi det,
der spænder ben?

Kender du det, at du enten får det fysisk dårligt, at “klappen” går ned, får svedige håndflader, tankemylder eller noget helt andet, som påvirker din præstation, hvad enten du skal holde et oplæg for en større gruppe, skal til eksamen eller holde en tale til familiefesten?

Din angst hæmmer dig måske i at forfølge dine drømme og gøre det du ønsker. Eller du ved, at dine resultater ville blive bedre, hvis du blot fik styr på din nervøsitet og angst.

Angsten ligger i vores krybdyrhjerne og var hensigtsmæssig for vores forfædre, da de f.eks. skulle kæmpe for føde på savannen eller flygte fra en fare. Angsten er nemlig med til at skærpe dine sanser, så du øger dit fokus og handlekraft i farlige situationer.

Men angsten er knap så hensigtsmæssig i ufarlige situationer som en eksamen eller præsentation, hvor det handler om at holde hovedet koldt og tænke klare tanker.


Når vi har
talt os ind til årsagen
til din angst,
anvender jeg TFT og EFT

- til at forløse det
ubehag, som du oplever
i de situationer.

Klient udtalelse

“I et desperat forsøg på at hjælpe min datter havde jeg læst med lidt skepsis om tankefelt terapi og besluttede mig for at prøve en behandling hos Dorte, som var overbevist om at hun kunne hjælpe min datter ved at behandle mig. 

Allerede efter kort tid i behandlingen følte jeg mig virkelig tryg og i gode hænder. Dorte er lyttende, tillidsfuld og hurtig til at spore sig ind på de udfordringer jeg/ min datter havde.

Dagen efter vågner min datter og er tilbage til den pige vi kender og længe havde længtes efter at se igen. Min skepsis blev fuldstændig gjort til skamme, takket være Dorte.”

Klient udtalelse

Da jeg kom til Dorte var min transkønnet datter fuld igang med hendes forvandling.
Jeg var 120% støttende over for alt. Jeg havde bare svært ved at vende mig til at sige hun i stedet for han. Hver gang jeg, ups… kom til det, fik jeg et stik i hjertet og smerter i nakken, fordi det var bestemt ikke noget jeg ønskede at gøre.

En enkelt behandling hos Dorte, gjorde at det derefter faldt naturligt, og skete der en “ups ér” så var der ingen ubehag forbundet med det overhoved.

Tak – Bare tak. <3 Dorte.

Send mig en mail
hvis du har spørgsmål

Jeg ønsker at hjælpe andre med
at blive fri af det, som begrænser dem
i at leve optimalt

Jeg er certificeret tankefeltterapeut og jeg ønsker at hjælpe andre med at blive fri af det, som begrænser dem i at leve optimalt.

Jeg stiftede selv bekendtskab med tankefeltterapi i 2015, hvor jeg stod overfor en længere flyvetur og vidste, at hvis det skulle blive en god oplevelse for hele familien, så var jeg nødt til at gøre noget ved min flyskræk. Efter behandling med tankefeltterapi fløj jeg på mirakuløs vis ni timer uden ubehag.

Jeg er et meget søgende og nysgerrigt menneske. Min tankegang er holistisk og jeg har svært ved at affinde mig med tingenes tilstand. Jeg tror på, at der findes en årsag til de udfordringer vi møder og at vores fysiske- og psykiske velbefindende hænger uløseligt sammen.