Slip af med eksamensangst -
bliv sat fri af det som blokerer

Du har en forestående eksamen, præsentation eller tale – alene tanken giver dig måske en ubehagelig følelse i kroppen, frygt tanker står i kø. Tanker som at “klappen” går ned, jeg bliver ydmyget, de er meget bedre eller jeg kan ikke svare på spørgsmålene.

Din angst hæmmer dig måske i at forfølge dine drømme og gøre det du ønsker. Eller du ved, at dine resultater ville blive bedre, hvis du blot fik styr på din nervøsitet og angst.

Det er faktisk muligt. Altså at få styr på tanker, følelser og ubehaget i kroppen. 

Når du kommer til mig, støtter og guider jeg dig i at gå på opdagelse i, hvad der ligger af overbevisninger og blokeringer for dig og din præstation.

Ved at anvende tankefeltterapi går vi ind og opløser det ubehag som disse overbevisninger og blokeringer giver dig. Til din næste eksamen vil du opleve en helt anden ro og det vanlige ubehag vil være lindret eller måske helt væk. 

Jeg lærer dig egenterapi, så du kan hjælpe dig selv hvis du står i en situation, hvor der kommer et ubehag.   

Er du blevet bare lidt nysgerrig, så vil jeg elske at snakke med dig, høre om dine udfordringer.
Herefter vil det være meget nemmere for dig at mærke om det er mig som skal hjælpe dig hen til bedre eksamensoplevelse

Klient udtalelse

“Det gik rigtig godt til eksamen i dag, bestod og begyndte ikke at græde og kunne sige alt hvad jeg skulle! Stor personlig sejr”

Klient udtalelse

“Dorte er en rigtig behagelig og tillidsfuld behandler. Hun er der straks, når man har brug for hende. Dortes behandlinger har givet mig ro, når jeg skal formidle noget foran andre. Gennem konkrete øvelser og en passioneret behandler har jeg fundet et godt redskab til at finde fred med de følelser, som lagre sig.”

Send mig en mail
hvis du har spørgsmål

Jeg ønsker at hjælpe andre med
at blive fri af det, som begrænser dem
i at leve optimalt

Jeg er certificeret tankefeltterapeut og jeg ønsker at hjælpe andre med at blive fri af det, som begrænser dem i at leve optimalt.

Min tilgang til de udfordringer vi oplever er holistisk, vores fysiske- og psykiske velbefindende hænger uløseligt sammen.

Jeg er nysgerrig på at finde ud af årsagen til de udfordringer du står med. Fordi når vi går ind og behandler på  årsagen i stedet for symptomet, så er det muligt at forløse det, så det ikke længere giver dig et fysisk ubehag.