Fri som fuglen

Glæder du dig til din næste rejse, som begynder med en tur til lufthavnen, check in, en tur gennem security for at sidde og vente på, at du bliver kaldt til gaten for at boarde. 

Du finder dit sæde, sidder med selen på og venter på at flyet triller ud på startbanen.     

Motoren starter, hastigheden stiger og du presses tilbage i sædet og flyveren letter fra jorden. Nu er kursen sat og der begynder langsomt at være lidt mere liv blandt de øvrige passagerer. Pludselig tændes symbolet med sikkerhedsselen igen og kaptajnen siger over højtaleren, at der kan komme turbulens. Og han får ret. 

Pludselig mærker du, at det begynder at gå nedad og du kan se land under dig som komme tættere på. Hjulene slås ud og efter kort tid mærker du bumpet og den hårde opbremsning. 

Du har igen fast grund under fødderne – altså lige indtil du skal hjem igen. 

Hvis du oplever et ubehag ved tanken om din næste flyrejse eller når du læser historien herover, og har et ønske om at glæde dig til og kunne nyde at skulle afsted og hjem igen så kan tankefeltterapi måske være det der kan hjælpe dig.

Jeg hjælper dig med at finde ind til årsagen bag dit ubehag og forløse det, så din næste flyrejse vil opleves væsentlig anderledes og meget mere rolig.


finde ind til
årsagen bag dit ubehag
og forløse det

Klient udtalelse

“I et desperat forsøg på at hjælpe min datter havde jeg læst med lidt skepsis om tankefelt terapi og besluttede mig for at prøve en behandling hos Dorte, som var overbevist om at hun kunne hjælpe min datter ved at behandle mig. 

Allerede efter kort tid i behandlingen følte jeg mig virkelig tryg og i gode hænder. Dorte er lyttende, tillidsfuld og hurtig til at spore sig ind på de udfordringer jeg/ min datter havde.

Dagen efter vågner min datter og er tilbage til den pige vi kender og længe havde længtes efter at se igen. Min skepsis blev fuldstændig gjort til skamme, takket være Dorte.”

Klient udtalelse

Da jeg kom til Dorte var min transkønnet datter fuld igang med hendes forvandling.
Jeg var 120% støttende over for alt. Jeg havde bare svært ved at vende mig til at sige hun i stedet for han. Hver gang jeg, ups… kom til det, fik jeg et stik i hjertet og smerter i nakken, fordi det var bestemt ikke noget jeg ønskede at gøre.

En enkelt behandling hos Dorte, gjorde at det derefter faldt naturligt, og skete der en “ups ér” så var der ingen ubehag forbundet med det overhoved.

Tak – Bare tak. <3 Dorte.

Send mig en mail
hvis du har spørgsmål

Jeg ønsker at hjælpe andre med
at blive fri af det, som begrænser dem
i at leve optimalt

Jeg er certificeret tankefeltterapeut og jeg ønsker at hjælpe andre med at blive fri af det, som begrænser dem i at leve optimalt.

Jeg stiftede selv bekendtskab med tankefeltterapi i 2015, hvor jeg stod overfor en længere flyvetur og vidste, at hvis det skulle blive en god oplevelse for hele familien, så var jeg nødt til at gøre noget ved min flyskræk. Efter behandling med tankefeltterapi fløj jeg på mirakuløs vis ni timer uden ubehag.

Jeg er et meget søgende og nysgerrigt menneske. Min tankegang er holistisk og jeg har svært ved at affinde mig med tingenes tilstand. Jeg tror på, at der findes en årsag til de udfordringer vi møder og at vores fysiske- og psykiske velbefindende hænger uløseligt sammen.