Hvad står i vejen for dig?

Er dit liv og din hverdag påvirket af alvorlig angst for en bestemt genstand eller situation?

Du bliver måske rædselsslagen, får hjertebanken eller din krop fryser, når du tænker på eller udsættes for din fobi, der f.eks. kan være:

 • edderkopper
 • slanger
 • mus
 • små rum
 • åbne pladser
 • højder
 • nåle
 • blod
 • tandlæger
 • køre over broer
 • etc.

Din fobi holder dig givetvis tilbage fra at komme ud og få nogle oplevelser. Oplevelser du drømmer om, men af frygt for at skulle stå ansigt til ansigt med din fobi bliver du hjemme.  

Frygten ved du godt er irrationel, men alligevel kan du med dine tanker ikke overbevise din krop og dine følelser om, at den ikke skal reagere. 

Årsagen til din fobi ligger i en oplevelse du har haft. Det er ikke sikkert, at du kan huske den specifikke oplevelse, da den kan ligge i dit ubevidste sind. 

Hver gang du bliver udsat for noget, som minder din krop om den specifikke oplevelse, vil den reagere på samme måde som første gang, ligegyldigt hvor meget du prøver at overbevise den om noget andet med dine tanker. 

Når du kommer til mig vil vi sammen og ved brug af tankefeltterapi arbejde os frem til det, som ligger gemt i dit ubevidste sind, for herefter at forløse det både i din tænke-, føle- og kropshjerne. 

Når angsten er blevet forløst på alle tre niveauer vil du opleve, at du kan gå gennem tidligere gruopvækkende situationer med en indre ro som du ikke havde forestillet dig kunne blive til virkelighed.   


Når angsten er blevet forløst
vil du opleve at du kan gå
gennem tidligere gruopvækkende situationer
med en indre ro
som du ikke havde forestillet dig kunne blive til virkelighed.

Klient udtalelse

Jeg har i forbindelse med min slangefobi haft 2 behandlinger hos Dorte Bøge. 

Jeg har så længe jeg kan huske, haft en utrolig irrationel fobi for slanger. 

Jeg har en utrolig stor rejselyst, men min fobi har holdt mig tilbage, da jeg har frygtet at skulle se en slange, og frygtet min reaktion hvis det skulle ske. 

Jeg ville derfor enormt gerne have behandling for min fobi, jeg har forsøgt mig med hypnose, det virkede dog ikke for mig. Jeg så så Dorte Bøge på Facebook og valgte at skrive til hende for hjælp, på trods af at jeg aldrig havde hørt om tankefeltterapi før. I første behandling fandt Dorte frem til hvad der højst sandsynligt er årsagen bag min fobi, hvilket vi fik bearbejdet. 

Jeg har nu efterfølgende udfordret min fobi, og det er blevet meget bedre! Jeg er gået fra at skrige, hoppe, og få hjertebanken bare ved at se et billede af en slange, til at jeg nu reagerer helt rationelt – jeg var sågar i Zoo og kunne finde ro i at se på slanger. Jeg har førhen haft en oplevelse i Zoo, hvor blev jeg fuldstændig lammet i kroppen, kunne ikke gå og hyperventilerede, på trods af at jeg ikke kiggede på slangen der var der, men bare vidste den var i nærheden. 

Jeg er utrolig overrasket over resultatet og glad for min udvikling – Dorte har hjulpet mig til at nå et punkt, jeg ikke selv troede var muligt at nå til. Hun er tydeligt dygtig til sit arbejde og man er virkelig i trygge hænder. Alt i alt, har jeg haft en enorm positiv oplevelse af tankefeltterapi hos Dorte, hun har derfor mine varmeste anbefalinger.

Klient udtalelse

Da jeg kom til Dorte var min transkønnet datter fuld igang med hendes forvandling.
Jeg var 120% støttende over for alt. Jeg havde bare svært ved at vende mig til at sige hun i stedet for han. Hver gang jeg, ups… kom til det, fik jeg et stik i hjertet og smerter i nakken, fordi det var bestemt ikke noget jeg ønskede at gøre.

En enkelt behandling hos Dorte, gjorde at det derefter faldt naturligt, og skete der en “ups ér” så var der ingen ubehag forbundet med det overhoved.

Tak – Bare tak. <3 Dorte.

Send mig en mail
hvis du har spørgsmål

Jeg ønsker at hjælpe andre med
at blive fri af det, som begrænser dem
i at leve optimalt

Jeg er certificeret tankefeltterapeut og jeg ønsker at hjælpe andre med at blive fri af det, som begrænser dem i at leve optimalt.

Jeg stiftede selv bekendtskab med tankefeltterapi i 2015, hvor jeg stod overfor en længere flyvetur og vidste, at hvis det skulle blive en god oplevelse for hele familien, så var jeg nødt til at gøre noget ved min flyskræk. Efter behandling med tankefeltterapi fløj jeg på mirakuløs vis ni timer uden ubehag.

Jeg er et meget søgende og nysgerrigt menneske. Min tankegang er holistisk og jeg har svært ved at affinde mig med tingenes tilstand. Jeg tror på, at der findes en årsag til de udfordringer vi møder og at vores fysiske- og psykiske velbefindende hænger uløseligt sammen.